Najava predavanja u Udruzi SVE za NJU

…

U četvrtak, 2. ožujka u 18 sati u Centru za psihološku pomoć SVE za NJU,Kneza Mislava 10 Menopauza i mogućnosti ublažavanja menopauzalnih smetnji. Predavač je dr. sc. Ivana Pentz, specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije iz Poliklinike Fleur.

U okviru predavanja bit će pobliže riječi o preuranjenoj menopauzi kao posljedici liječenja karcinoma, redovitoj menopauzi, simptomima menopauze koji opterećuju zdravstveni i psihološki status žena, vazomotornim i drugim smetnjama kao nuspojavama endokrine terapije u liječenju karcinoma te teškoćama u žena vezanim uz inkontinenciju. Pozivamo žene oboljele od raka koje imaju teškoća u ovome području, naše korisnice i članove njihovih obitelji da svoj dolazak potvrde na mail goga@svezanju.hr ili pozivom na telefon 01 641 8765 radi ograničenog broja slobodnih mjesta u dvorani. Polaznici će imati priliku postavljati pitanja, ali bez mogućnosti pregleda zdravstvene dokumentacije i davanja drugog mišljenja.

Centar za psihološku pomoć

Programe provode neposredno zaposlenici i vanjski suradnici terapeuti. Podijeljeni su na psihološke tretmane, savjetovališta, edukacijsko-terapijske radionice i interaktivna predavanja, specijalizirane programe za oboljele i program domaćinstva – smještaj za žene u Centru.

Pročitaj više »