Besplatni smještaj za vrijeme liječenja

//Besplatni smještaj za vrijeme liječenja
Besplatni smještaj za vrijeme liječenja 2018-01-17T08:35:22+00:00

Smještaj u Centru tijekom terapije ili dijagnostičke obrade moguć je za pacijentice izvan Zagreba koje radi dijagnostičke obrade ili liječenja moraju prenoćiti ili više dana/tjedana boraviti u Zagrebu, a nisu hospitalizirane. Centar pruža smještaj u dvokrevetnim sobama s upotrebom kuhinje i kupaonice. Za vrijeme smještaja u Centru korisnice programa domaćinstva mogu sudjelovati u otvorenim radionicama, na predavanjima te dobiti individualni tretman. Rezervacija smještaja vrši se putem telefona ili maila.

Centar raspolaže sa dvije spavaće sobe i 4 kreveta koji su na usluzi klijenticama koje ne žive u Zagrebu, a lošijeg su imovinskog statusa.


Klijentice koje dolaze na kemoterapiju i/ili zračenje u Zagreb mogu prespavati u Centru i ukoliko je potrebno, dobiti interventnu psihoterapijsku pomoć od strane naših psihoterapeuta.

Raspon dana noćenja ovisi o fizičkom stanju klijentice, potrebama medicinske terapije u pojedinoj ustanovi i o imovinskom statusu (što je klijentica lošijeg statusa, to je više na listi prioriteta za zbrinjavanje u odjelu domaćinstva).

Save